• Motorfiets Eenheid

  IQ Security heeft een motor unit om te kunnen sneller handelen en beter bewegen in het verkeer.
  Onze fietsen zijn uitgerust met alle geavanceerde technologieën zoals onze auto’s (real-time tracking, onboard camera, zoeklicht, communicatiemiddelen, …)

  Motorfiets Eenheid
   
 • Interventie na alarm

  Verlaat uw huis of uw bedrijf met zekerheid. In geval dat uw alarmsysteem aangaat zal IQ Security zijn dichtstbijzijnde mobile interventieteam ter plaatse versturen voor vaststelling en om de situatie onder de controle te nemen.

  Interventie na alarm
   
 • Key management

  IQ Security engageert zich om uw sleutels in de meest strikte en professionele wijze te beheren. Waar u ook bent, dankzij het sleutel beheer methode van IQ Security zullen uw vastgoed sleutels wel beveiligd zijn. Om u kostbare tijd te besparen en onnodige zorgen te vermijden.

  Key management
   
 • Patrouille agent

  Wij stellen onze patrouille diensten dag en nacht ter uwe beschikking. Zij hebben een, preventief en afschrikkend effect. Tijdens de rondes zal de agent ervoor zorgen dat er geen breuk is opgetreden, zal controleren of de locatie is afgesloten (raam, deur, poort, …)

  Patrouille agent
   

Onze vakkennis op het gebied van interventie na alarm en/of afschrikrondes is ervaren en zeer rijk.

Een inbraak of een probleem met uw systeem komt vaak voor tijdens uw afwezigheid. IQ Security zal tijdens uw afwezigheid ervoor zorgen dat u niet hoeft terug naar huis te keren.

Onze voertuigen zijn volledig beletterd en wel herkenbaar evenals onze agenten. Ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologisch apparatuur voor een betere traceerbaarheid en om voortdurend vlotte communicatie met de klanten te garanderen.

IQ Security biedt unieke oplossingen om uw werven te beschermen. Er wordt meer en meer infracties op de bouwwerven of gedurende verbouwingen vastgesteld. IQ Security innoveert opnieuw specifieke maatregelen die ontworpen zijn voor bouwwerven.


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Aangezien wij een contract getekend na tussenkomst in IQ beveiligd met alarm, reizen we met vertrouwen, wetende dat wat er ook gebeurt, professionals dingen nemen in de hand ...–Monsieur V., Waterloo

We waren op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf dat zich kon aanpassen aan onze behoeften. Nu, het sluiten en openen van onze kantoren zijn meer vatbaar voor vals alarm en onnodige stress, dank je IQ Security. –Monsieur S. société Profuma

Alle opdrachten worden toegewezen statische bewaker IQ-Veiligheidsraad sinds ik vond hun niveau van professionaliteit en aandacht voor detail. Zoals zo vaak druk aan het werk, IQ Security biedt mij gemoedsrust permanent.–Madame Peeters, indépendante